Productlijnen

Bij de ontwikkeling van de producten is het de missie om een beschadigde huid weer in balans te brengen, je huid mogelijkheden te bieden om te herstellen en om een goede en gezonde huidconditie te realiseren. Bovendien kan veroudering van de huid hierdoor worden vertraagd. Als producten in staat zijn om een probleemhuid te verbeteren, kun je wel nagaan wat de impact van deze producten op een normale huid zal zijn. Je ontdekt snel de toegevoegde waarde van de producten van hannah!
Elk product heeft een uitgebalanceerde samenstelling, bestaande uit huidverwante, hoog gekwalificeerde, natuurlijke ingrediënten. Tezamen brengen deze een krachtige werking teweeg. De producten zijn op elkaar afgestemd en zijn dusdanig ontwikkeld, dat het beoogde resultaat snel zichtbaar wordt. Deze zijn niet vanuit een laboratorium ontwikkeld, maar vanuit de dagelijkse praktijk!

[orbit_accordion panel_padding=”2″ gradient_top=”#ffffff” title_color=”#666666″ title_color_active=”#f595bb”][orbit_accordion_panel panel_active=”true” title=”Het stappenplan van hannah”]hannah_producten_witte_lijnAlle hannah producten hebben een uitgebalanceerde samenstelling. Er worden alleen hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten gebruikt die een huideigen karakter hebben. Voor het reinigen en peelen, het stimuleren, het herstellen en het beschermen van de huid zijn speciale producten ontworpen.[/orbit_accordion_panel][orbit_accordion_panel title=”Rijpe en/of beschadigde huid”]De Red Line is speciaal ontwikkeld voor de ouder wordende huid. Deze lijn bevat alles om de natuurlijke schoonheid en jeugdigheid van je huid te behouden. Ook wanneer je een beschadigde huid hebt, zullen de producten uit deze serie bewijzen dat een mooie huid niet aan leeftijd gebonden is.

Met de producten van de Red Line kun je natuurlijk en mooi ouder worden in plaats van geforceerd proberen jong te blijven.[/orbit_accordion_panel][orbit_accordion_panel title=”Effectieve zonbescherming”]Met een nieuwe visie op zonbescherming heeft hannah een lijn van producten ontwikkeld voor het beschermen én behouden van een mooie en gezonde huid in de zon. De zonperfectionerende werking is gebaseerd op de transmissie van zichtbaar licht voor huidverbetering en een uitgebalanceerde absorptie van UV straling.

Deze innovatieve lijn is ontwikkeld denkend vanuit huidtype in plaats van SPF-nummers en werpt een compleet nieuw licht op effectieve huidverbetering inclusief zonbescherming!

Download brochure
Kunt u de PDF niet lezen? Download dan de nieuwste Acrobat Reader.

[/orbit_accordion_panel][orbit_accordion_panel title=”Touch-Ups”]Groot gemak in klein formaat

Drie succesformules van hannah namelijk 24-hour Skin Balancing, Touch of Silk en Juvi Protect zijn nu in handige Touch-Up tube’s van 10ml verkrijgbaar, ideaal voor in je tas.

Hoe gemakkelijk zou het zijn, als je tijdens je drukke dagelijkse werkzaamheden even een snelle ‘touch-up’ zou kunnen doen qua verzorgende crème, matterende teintperfectionering of een extra bescherming tegen UV-straling. Er zijn immers momenten genoeg dat je huid tussendoor op één van deze drie basisbehoeftes wel wat extra ondersteuning en verbetering kan gebruiken.

24-hour Skin Balancing is de ideale moisturizer voor een zachte, goed gehydrateerde en gezonde huid, met een mooie natuurlijke glans.

De pers gaf Touch of Silk al een innovatie award, omdat deze multifunctionele, directe teintverbeteraar op basis van zijdezachte siliconenolie de teint onmiddellijk egaliseert en matteert.

Juvi Protect met SPF 30 perfectioneert het zonlicht en laat de huid daarmee profiteren van uitsluitend de goede eigenschappen van UV-straling, ongeacht het seizoen.[/orbit_accordion_panel][orbit_accordion_panel title=”Touch of Silk”]hannah_touch_of_silk_4510mlDe zijdezachte formule van Touch of Silk is winnaar van de Beauty Press Innovation Award 2012!

Dit is dé brancheprijs voor het meest innovatieve beautyproduct binnen de professionele schoonheidsbranche.

Een perfect gave teint zonder oneffenheden en met een egale en mooie matte finish, staat hoog op het verlanglijstje! Niet iedereen wil echter dagelijks make-up gebruiken of heeft hier tijd voor. Speciaal hiervoor is hannah Touch of Silk ontwikkeld! De multifunctionele, directe teintverbeteraar op basis van zijdezachte siliconenolie egaliseert en matteert de teint onmiddellijk.

Naast een stralende teint, verbetert Touch of Silk ook het huideigen volume zichtbaar en voelbaar, mede door het vochtregulerende vermogen. De rijke mix van hoogwaardige ingrediënten heeft een positief effect op het herstel van de onrustige huid, maar ook de beschadigde huid. Bovendien stimuleert het bindweefselaanmaak, bevordert het een optimaal immuunsysteem van de huid tegen schadelijke externe invloeden en verzachten de wanden van de fijne haarvaatjes.

Download brochure
Kunt u de PDF niet lezen? Download dan de nieuwste Acrobat Reader.

[/orbit_accordion_panel][orbit_accordion_panel title=”Opulence Serum”]Een gave teint viert hoogtij! hannah Opulence Serum is een uitzonderlijk rijk, teintverhelderend en huidegaliserend serum dat speciaal is ontwikkeld om de huid qua egaliteit, helderheid én stevigheid uitzonderlijk diepgaand en daarmee intensief te verbeteren.hannah_opulence_serum_30ml

Het Opulence Serum pakt pigmentvlekken en een onregelmatige teint structureel en effectief bij de kern aan en combineert dit bovendien met een intensief bindweefselversterkende werking. Het serum zorgt tevens voor extra vitaliteit, een krachtige boost in het bindweefsel, werkt stimulerend op de doorbloeding, en heeft een positief effect op een stralende, egale teint. Bovendien wordt de aanmaak van huideigen collageen krachtig gestimuleerd, bevordert het algehele huidherstel en werkt als krachtige antioxidant. Het kan uitstekend op zichzelf staand worden gebruikt, maar vormt dé ultieme synergetische aanvulling op Touch of Silk.

Op 6 februari 2014 is het Opulence Serum in de prijzen gevallen bij de Beauty Astir Awards en heeft een 2de plaats verdiend. De prijzen worden toegekend aan de beste beautyproducten van het jaar door toonaangevende beautyjournalisten. Het juryrapport luidt: “Hannah is al jaren één van de meest succesvolle salonmerken in Nederland: ze doen aan slimme marketing, het team toont altijd tomeloze inzet en bestaat uit waanzinnig goede huidcoaches. En, uiteraard, al hun skincare is goed geformuleerd, compleet en up to date. Zoals nu ook het Opulence Serum, met een krachtig verhelderende vitamine C concentratie van wel 20%, die stabiel is en niet vervliegt. Na de succesvolle Touch of Silk is dit product sowieso een prachtige aanvulling om de huid egaler, helderder en steviger te maken… Als duo onafscheidelijk.”

Download brochure
Kunt u de PDF niet lezen? Download dan de nieuwste Acrobat Reader.

[/orbit_accordion_panel][orbit_accordion_panel title=”hannah body”]Door het dragen van bedekkende kleding, het minder blootstaan aan daglicht en andere externe invloeden, heeft de lichaamshuid specifieke eisen ten aanzien van haar verzorging. Het is van groot belang dat de lichaamshuid goed beschermd wordt, soepel en gehydrateerd blijft en wordt voorzien van de juiste voedingsstoffen. hannah Body bestaan uit perfect op elkaar afgestemde, rijke producten voor een mooie en gezonde lichaamshuid voor zowel thuis als bij de huidcoach.

body_productenDe Shower Treatment is een rijke, intensief verzorgende en kalmerende doucheolie. Daar waar nodig herstelt deze rijke formule de lipidenlaag van de huid en vormt tevens dé ultieme scheerolie.

De Body Oil bevat een uitzonderlijk hoog gehalte aan essentiële vetzuren, waardoor het herstellende vermogen op de vet/vochtbalans van de huid groot is. Naast het voedende karakter en de preventieve bescherming tegen huidveroudering, heeft de Body Oil een specifieke werking op bijvoorbeeld een droge huid, eczeem en striae. Bijkomend voordeel is dat het na gebruik niet vettig aanvoelt en je direct je outfit kan aantrekken.

De rijke, romige samenstelling van de Body Cream is rijk aan antioxidanten en heeft kalmerende en verzachtende eigenschappen voor de huid. De toegevoegde cafeïne heeft een vochtafdrijvende invloed en stimuleert de doorbloeding. Dit geeft een directe visuele verbetering op het uiterlijk van cellulite en verstevigt de huid zichtbaar en voelbaar.

Het resultaat? Een perfect gladde, stevige en veerkrachtige lichaamshuid, het hele jaar door!

Download brochure
Kunt u de PDF niet lezen? Download dan de nieuwste Acrobat Reader.

[/orbit_accordion_panel][orbit_accordion_panel title=”hannah Cleansing Clay”]Een mooie, gezonde en vitale huid begint bij een consequente, twee-dagelijkse reiniging. Naast het gebruik van een reinigingsmilk of -olie en bijpassende lotion, heeft de huid behoefte aan een regelmatige dieptereiniging om stralend, fris en zuiver voor de dag te komen. Nieuw van hannah is de Cleansing Clay, een diep reinigend ‘detoxmasker’ op basis van twee 100% natuurlijke en uitzonderlijk mineraalrijke kleisoorten.

hannah_cleansing_clay_40mlDe kleisoort Kaolien heeft krachtige absorberende eigenschappen bij een overtollige talgafscheiding en onzuiverheden. Deze kleisoort werkt tevens intensief verzachtend bij een droge, gevoelige en geïrriteerde huid. De minerale poeders reinigen de huid grondig tot in de diepte, zonder de natuurlijke huidbarrière aan te tasten.

Bentoniet is een natuurlijke roze kleisoort van vulkanische oorsprong en zeer rijk aan humuszuren. Deze hebben een zuiverende en anti-inflammatoire werking en tegelijkertijd zorgt het voor het vrijkomen van zuurstof in de huid.

Na gebruik ziet de huidskleur er egaler uit en is de teint zichtbaar verbeterd, dankzij de geactiveerde doorbloeding. Door deze intensief huidverbeterende behandeling ziet de huid er gezond, stralend, zuiver en vitaal uit!

Download brochure
Kunt u de PDF niet lezen? Download dan de nieuwste Acrobat Reader.

[/orbit_accordion_panel][orbit_accordion_panel title=”Active Dry”]Iedereen kent het wel: een opkomend puistje midden in je gezicht, net op een moment dat je dit niet kunt gebruiken! Of een beginnende koortslip, een hardnekkig zweertje, vochtblaasje of klein wondje dat maar niet wil indrogen of een geïrriteerde huid na een insecten-of kwallenbeet tijdens je zomervakantie. Speciaal voor al deze kleine huidongemakken is de succesformule van de Active Dry vernieuwd én verbeterd. Deze multifunctioneel inzetbare, plaatselijke aan te brengen aanstipformule zit vanaf nu in een handig tube die je eenvoudig overal mee naar toe kunt nemen!

hannah_activedryDe unieke werking en combinatie van ingrediënten maakt Active Dry niet alleen inzetbaar bij een onzuivere huid, maar ook bij tal van andere plaatselijke huidongemakken. Het is bijvoorbeeld effectief toepasbaar bij het herstellen van wondjes, acne, een beginnende koortslip, vocht- en irritatieblaasjes of een geprikkelde huid na het scheren. Ook op papels, pustels, waterpokken of kleine ontstekingen wordt het vocht geabsorbeerd en kan de huid zich sneller gaan herstellen dankzij Active Dry. Zwellingen nemen hierdoor direct af, evenals de kans op infecties. De zuiverende werking voorkomt verdere besmetting. Active Dry werkt tevens sluitend op de wondranden, waardoor het herstelproces versneld wordt.

Download brochure
Kunt u de PDF niet lezen? Download dan de nieuwste Acrobat Reader.

[/orbit_accordion_panel][orbit_accordion_panel title=”Clearity Cream”]Last van een onzuivere- of geïrriteerde huid? Dat vraagt om een product dat zorgt voor directe kalmering, herstel van zuiverheid, talgreductie en een verhoging van de natuurlijke weerstand tegen externe invloeden. De Clearity Cream is een innovatief product dat kalmerende, zuiverende, balancerende en hydraterende eigenschappen binnen één effectief huidverbeterende crème verenigt!

hannah_clearitycream_veggyDankzij de cocktail van zuivere werkstoffen afkomstig uit natuurlijke bronnen zoals etherische oliën, maïs en pompoenextract zorgt deze crème garant voor verbetering van een onzuivere of geïrriteerde huid. Het werkt normaliserend op zowel de talgproductie als bij ontstekingsreacties in én irritatie op de huid. De rozemarijnolie reguleert niet alleen de huidactiviteit, maar heeft ook een zuiverende werking en geeft een prettige geurbeleving.

Na gebruik heeft de huid direct een aangenaam zacht gevoel en is de kans op irritaties of prikkeling van de huid geminimaliseerd. Deze effectieve crème is de optelsom van helderheid in huidverbetering en het genereren van een zuivere, goed gebalanceerde en gezonde huid met een natuurlijke weerstand!

Download brochure
Kunt u de PDF niet lezen? Download dan de nieuwste Acrobat Reader

[/orbit_accordion_panel][/orbit_accordion]