hannah en de Zon!

zonbescherming hannahMet een nieuwe visie op zonbescherming is een lijn van producten ontwikkeld voor het beschermen én behouden van een mooie en gezonde huid in de zon. Deze innovatieve lijn is ontwikkeld denkend vanuit huidtype in plaats van SPF- nummers! Het op een verantwoorde wijze genieten van de zon én het behouden van een mooie en gezonde huid is met deze producten perfect te combineren!
De perfecte aanvulling op huidverbetering!

Het zonlicht wordt geperfectioneerd door de producten van Sun Perfection! Alle goede eigenschappen van zonlicht worden doorgelaten in de huid en, afhankelijk van het huidtype en de daarbij behorende beschermingsbehoefte, wordt de schadelijke UV- straling in meer dan wel mindere mate geabsorbeerd. Dit vormt de perfecte aanvulling op huidverbetering in combinatie met een goed zonadvies van de huidcoach. De zonperfectionerende werking is gebaseerd op de transmissie van zichtbaar licht voor huidverbetering en een uitgebalanceerde absorptie van UV- licht. Hierdoor maakt de huid gebruik van het licht in plaats van er schade door te ondervinden en wordt zij tijdens het zonnen, voelbaar en zichtbaar geperfectioneerd!
Een nieuw licht op effectieve zonbescherming!

Straling is in principe altijd en overal aanwezig. Het zijn met name de UVA en UVB- stralingen die de aarde bereiken, afhankelijk van de invalshoek in de ozonlaag. Deze straling is niet zichtbaar, maar heeft wél effect als de huid niet goed wordt beschermd. Ook vanwege de voortdurende invloed van vrije radicalen is een goede bescherming sowieso het hele jaar door onontbeerlijk! Het is vaak moeilijk en vooral niet bepaald duidelijk welke SPF men moet kiezen voor zijn of haar huidtype. Met Sun Perfection wordt een totaal andere en unieke visie op zonbescherming getoond. Deze nieuwe, compacte productlijn is ontwikkeld op basis van een voor iedereen eenvoudig te begrijpen, helder en vooral overzichtelijk zonbeschermings-concept!
hannah_Sun_Perfection_prodhannah Sun Perfection prod
Sun Perfection bestaat uit:

Fade Treatment : SPF 10 – huidtype III-IV
High Quality: SPF 15 – huidtype II-III
Juvi Protect : SPF 30 – huidtype I-II
Full Lips : SPF 15