hannah behandelingen
Intake gesprek

Elke eerste behandeling start met een intakegesprek.
Bij huidverbetering draait alles immers om communicatie.  Het vochtniveau, vetgehalte en de pH-waarde worden gemeten en vertellen veel over de conditie van je huid.

Op deze manier kan ik als huidcoach, aan de hand van de uitkomst van de intake, zorgvuldig jouw persoonlijke behandelplan samenstellen.

Reinigen & peelen

Een gezonde huid voelt veerkrachtig aan en ziet er stralend uit. Door je huid dagelijks te reinigen en wekelijks een intense peeling te geven, creëer je de basis voor zo’n huid. Tevens zorg je ervoor dat je huid alle huidverbeterende werkstoffen uit de hannah producten beter kan opnemen. Voor een optimaal resultaat maak je een kompres goed vochtig en verwarm je deze 30 seconden in de magnetron.

Tijdens de behandeling wordt de huid uiteraard eerst grondig gereinigd en ook gepeeld dmv de enzymatische peeling.

Download brochure
Kunt u de PDF niet lezen? Download dan de nieuwste Acrobat Reader.

Stimuleren

Het stimuleren van de doorbloeding van de huid is een essentiële stap binnen het hannah-systeem voor huidverbetering. Door de huid te stimuleren wordt deze namelijk optimaal voorzien van zuurstof en andere werkzame voedingsstoffen.

Zo geef je jouw huid de mogelijkheid zich te herstellen. Dit is namelijk niet mogelijk zonder een goede doorbloeding. De doorbloeding zorgt er namelijk voor dat de werkstoffen in de hannah producten optimaal opgenomen worden in de huid en dat afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

Download brochure
Kunt u de PDF niet lezen? Download dan de nieuwste Acrobat Reader.

Herstellen & Beschermen

Voor het herstellen van je huid zijn onder meer zuurstof, vocht, vitaminen en de juiste voedingsstoffen van het allergrootste belang. Maar om die herstelde huid vervolgens te behouden en in balans te houden, zul je deze ook dagelijks moeten beschermen tegen gevaren van buitenaf. Voorkomen, zo zul je zien, is voor je huid uiteindelijk vele malen beter dan genezen!

Alle hannah producten zijn zo samengesteld dat ze de huid een ware boost geven maar het is ook van belang dat er een zonbeschermend product wordt gebruikt als de zon zich laat zien. Zo blijft de huid goed beschermd tegen vrije radicalen die zonschade zoals pigment kan veroorzaken.

Download brochure
Kunt u de PDF niet lezen? Download dan de nieuwste Acrobat Reader.

Samenwerken

Je zult begrijpen dat een goede huidconditie niet met 1 behandeling in de 6 weken volstaat om optimale huidverbetering te verwachten. Bij dagelijks gebruik van de hannah produkten thuis kun je de huidconditie in wel in stand houden.

Ik kan je hierbij coachen zodat we samen een behandelplan en produkten voor thuisgebruik kunnen samenstellen. Het is hierbij van belang dat je ook thuis de 5 stappen van het hannah systeem doorloopt met de daarbij behorende producten.

Nieuwsgierig geworden wat ik als huidcoach voor je kan betekenen?
Maak dan een afspraak voor een intake gesprek waarbij we samen kunnen bespreken wat je huid nodig heeft voor het beste resultaat.