Meten is weten!

Gedurende het jaar verandert de conditie van je huid. Zo zal je huid in de zomer anders aanvoelen dan op een koude winterdag, dus andere behoeften hebben qua verzorging. Het is belangrijk om de conditie van de huid in de gaten te houden, zeker bij seizoenswisselingen, zodat je altijd de juiste producten kan gebruiken. Dit kan door bijvoorbeeld een huidmeting bij een hannah huidcoach!

Een huidcoach meet de conditie van je huid met behulp van de hannah Skin Analyzer H99 2.0. Hoe dat werkt? Het vocht- en vetgehalte wordt gemeten en de pH-waarde van de huid. De metingen geven informatie over de conditie van de huid en het milieu waarin zij dagelijks ‘leeft’.

Beschermmantel

Waarom deze aspecten zo belangrijk zijn? Het vochtgehalte van de bovenste laag van de huid is vanwege het opnamevermogen verschillend per persoon en daarom een belangrijke parameter. Het vetgehalte is van belang omdat de werkstoffen en vitamines zich voornamelijk in de vetten bevinden en daarmee de huid beschermt tegen uitdrogen. Want weinig vetten betekent weinig voeding. De pH-waarde van de huid, die zorgt voor de natuurlijke beschermmantel tegen bacteriën en schimmels, is de meest unieke parameter. Is deze waarde te hoog of te laag, dan kan dat zorgen voor bijvoorbeeld eczeem en onzuiverheden. 

Door al deze waarden te meten, kan de huidcoach jou precies vertellen welke producten je wel kunt gebruiken en welke je beter kunt laten staan. Laat dus regelmatig je huid meten bij een huidcoach, zodat jij jouw huid in topconditie houdt!.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen