Nieuws

De redder in nood voor je huid!

Hannah Cell Recovery cream.
Te verkrijgen in 200ml tube en 50ml pot.
Hannah staat bekend om haar huidverbéterende producten die de conditie van je huid een flinke boost kunnen geven. De Cell recovery cream is er zo één.

Vochtverlies, of een tekort aan vocht, kan op den duur huidproblemen veroorzaken, zoals vroegtijdige huidveroudering of een geïrriteerde huid. Verwar een vochtarme huid niet met een droge huid. Een droge huid is eerder een huidtype te noemen, terwijl een vochtarme huid een conditie is, waarbij je huid letterlijk een gebrek heeft aan vocht. Een droge huid heeft zowel een gebrek aan vocht als aan vet. Een vochtarme huid kan ontstaan wanneer je huidbarrière (de beschermende laag van je huid) verstoord is. Dit kan dan weer het gevolg zijn van het gebruik van (te) agressieve stofjes in cosmetica (denk bijvoorbeeld aan sulfaten, synthetische toevoegingen of alcohol).

De Cell recovery cream belooft een aanzienlijke verbetering van de vocht – en vethuishouding van je huid, en wel doordat de crème niet alleen een hydraterend en verzorgend laagje op je huid vormt, maar ook doordat de oliën die toegevoegd zijn, zorgen voor een natuurlijke penetratie van de huideigen vetten. 
De geur is zalig, zoet op een crèmige manier, heel luxueus. De crème heeft een zachte, maar tegelijkertijd ‘kleverige’ textuur, het lijkt bijna op een zalf.

Door de textuur laat de crème zich niet zo makkelijk verdelen als een ‘normale’ crème. Aan de andere kant, hier raak je ook wel snel aan gewend. De creme is erg prettig als nachtcrème, omdat je een laagje op je huid voelt zitten, en deze is ook enigszins zichtbaar, want je huid gaat er wat van glanzen. Maar voor mensen met een droge huid is de creme ook erg fijn als dagcreme.

Hij doet ook uitstekend dienst als masker, en ja; dat is écht een goede tip! Hiervoor breng je het product royaal aan en neemt het na ongeveer twintig minuten af met een warmtekompres. Heb je die mogelijkheid niet, dan spoel je hem gewoon af met warm water onder de douche. Zorg echt voor warm water, met lauw water laat hij zich niet goed afspoelen.

De werkzame stoffen in deze Cell recovery cream zijn squalene (een huideigen stof die overeenkomsten toont met talg), lanoline, glycerine, vitamine E en betaine.

Zelf raad ik de hannah Cell recovery cream vooral aan als nachtcrème, masker of als oppeppertje op dagen dat je geen make-up wilt gaan dragen, en dit allemaal met name in koude periodes van het jaar. In deze tijd van het jaar is het natuurlijk éxtra wenselijk dat je huid voorzien is van een beschermend laagje.

hannah 4-youth creme

Magie wordt realiteit dankzij 4YOUth voor onmiddellijke zichtbare, voelbare en langdurig aanhoudende huidverbetering op meerdere fronten! Deze crème bevat onder andere de 4-geavanceerde hightech “key-ingredients” Argireline, Ceracute-F, Pullulan en Vitamine C. Deze combinatie maakt een unieke synergetische samenstelling van volumeverbetering, collageenopbouw en een optimaal vochtgehalte in de diepere huidlagen. Deze ingrediënten hebben daarnaast het vermogen om effectieve verbetering te geven in de oppervlakkige huidstructuur en tevens ontspanning en opvulling van fijne lijntjes en rimpels. Zo zorgt het voor een jeugdige, gezonde conditie en dito uitstraling.

Om de werking van 4YOUth te versterken is eventueel het (dagelijks) gebruik van Active Lotion en/of het regelmatig gebruik van Enzymatic Skin Peeling of Primum Elixer aan te raden. Een goede voorbereiding op 4YOUth zal namelijk bijdragen aan een beter en sneller effect, omdat de opname door de huid de mate van ontspanning beïnvloedt. Hoe beter de opname, hoe meer effect er te verwachten valt. De magie van een opvallend jeugdige huid op een non-invasie en vooral no-nonsense wijze wordt met 4YOUth werkelijkheid.

 • Direct en langdurig huidverbeterend effect
 • Ontspannende werking op fijne lijntjes en rimpels
 • Liftend
 • Verbetert de huidelasticiteit en tonus
 • Vermindert de rimpeldiepte
 • Hydraterend
 • Volumeverbeterend
 • Verbetert de weerstand van de huid
 • Draag multidisciplinair bij aan huidregeneratie
 • Goede huidaffiniteit         

  Producteigenschappen:

  Doel: Anti-veroudering, Egaliseren, Herstellen, Hydrateren, Verzorgen, Voeden