Even voorstellen:


Ik ben Linda de Jong, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en hannah huidcoach.

In mijn salon aan huis beschik ik over een fijne behandelruimte op de 1e verdieping;
Een professionele beautysalon en een aparte ruimte waar bijv. de ipl en hars behandelingen uitgevoerd worden. Ik stel hoge eisen aan het vak van schoonheidsspecialiste en blijf hiervoor up to date door het volgen van jaarlijkse cursussen en workshops.

 

 

In de salon wordt gewerkt met hannah en elke behandeling wordt zorgvuldig samengesteld naar ieders huidtype en wens. Je zult merken dat de behandelingen die ik uitvoer een stap verder gaan dan de „normale” behandelingen van de schoonheidsspecialiste.

Mijn passie is om de huid zoveel mogelijk zelf aan het werk te zetten. Daarom heb ik gekozen voor het merk hannah. Ik beschik over het diploma van de unieke gepatenteerde hannah bindweefselmassage waarmee probleemgebieden zoals acne, littekens en lijntjes in de kern aangepakt kunnen worden. Maar je kunt bij mij natuurlijk ook genieten van een behandeling waarbij je kunt relaxen tijdens een ontspannende gezichtsmassage. Die keuze maak je uiteraard zelf.

Ben je nieuwsgierig geworden wat de hannah behandelingen en de producten van hannah voor jouw huid kunnen betekenen? Je kunt een afspraak maken voor een gratis huidmeting waarbij vochtgehalte, vetgehalte en ph waarde gemeten worden. Zo weet je precies welke hannah producten geschikt zijn voor jouw huid. Ik coach je graag om het beste uit je huid te halen!

Linda de Jong, hannah huidcoach